23 juni Cultuurnacht Roermond

Terug
Terug

23 juni is Cultuurnacht Roermond! Ook wij zijn zaterdag tot 23 uur geopend en toveren onze winkel om tot expositieruimte. Diverse kunstenaars exposeren of presenteren hun kunsten. Een verrassende avond waar je van winkel tot winkel kunt slenteren en cultuur kunt opsnuiven. 

De kunstenaars die bij Ter Horst aanwezig zijn:

Godelief Ceulemans heeft na haar couture-opleiding aan de kunstacedemie in Arnhem mode gedaan. Op de kunstacedemie in Maasmechelen heeft zij zeven jaar de opleiding schilderen gevolgd. Godelief vindt het een uitdaging om verf, stof en garen tot een geheel te brengen. Dit resulteert in beschilderde eigengemaakte kleding en in beschilderde en bestikte schilderijen.

Jose de Wijs - kunstenares

Mieke Niessen speelt met zelfgemaakte foto's, zoekend naar fragmentjes, sfeer en licht. Alles wordt met veel gevoel afgewogen. Ze werkt vaak rond een thema, waardoor fragmenten en sfeerbeelden ontstaan die iets vertellen of lijken te vertellen van elkaar en met elkaar. Ze werkt met olie en acryl, soms op groot formaat en soms juist heel klein. Mieke heeft verschillende grafische studies gedaan en heeft de zevenjarige studie Hogere Graad Schilderen Specialisatie 2 afgerond aan de kunstacedemie in Maasmechelen. Ze werkt tevens als zelfstandig grafisch ontwerpster.

Julien van de Loo (zang, gitaar, mondharmonica)

Zelfgeschreven Engelstalige composities, die de luisteraar meenemen naar de wereld in de spiegel van onze ziel. Een dynamisch, verfijnd, gerijpt, en authentiek geluid, gebracht met passie en overgave!