Jungle print ook dit voorjaar in je kledingkast

Terug
Terug

Jungle print ook deze lente in je kledingkast
“A-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh
In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight…”

Dit is het begin van het o zo bekende liedje van de Lion King. Daar moet jij ook aan denken als je de kleren met jungle print en animal print ziet, toch? Je wordt er ontzettend vrolijk van. De bladeren. De rode en gele tropische bloemen. En niet te vergeten de panter prints. Als je nog geen vakantie geboekt hebt (al dan niet naar de jungle), dan doe je het beslist nu. Maar niet voordat je een nieuwe outfit of 2, 3 gescoord hebt. Met jungle of animal print natuurlijk. Uit de mode? Maar nee. Het is nog steeds hotter dan hot.

Het leek van korte duur te zijn. De grote bladeren en felgekleurde bloemen op blouses, shirtjes, jasjes, vestjes. Niets is minder waar. In plaats van niet meer in de mode, wordt het alleen maar méér. Nu zijn de broeken er nog bij gekomen. Het is jungle hier, jungle daar.

Ook de prints van dieren en dan vooral van de panter zijn al een tijdje in de mode. Het is helemaal ´in´. En dat blijft ook nog wel. Soms is de print zó goed dat het lijkt alsof het echte pantervacht is. Met de nadruk op lijkt.

Je kunt de kledingstukken goed combineren. Met elkaar. Toegegeven… dan wordt het wel bont. In sommige gevallen kan het best. Ook kun je het goed samen dragen met zwart. Zwart komt weer helemaal terug dit voorjaar. Maak een mooie combi met een felgekleurde blouse of jasje vol met grote bladeren en voilà je hebt een mooie, stijlvolle en niet alledaagse outfit. Hiermee kun je goed voor de dag komen.

Als je niet naar de jungle toegaat, dan haal je de jungle gewoon hier naartoe. Toch?

“…In the jungle the quiet jungle, the lion sleeps tonight
A-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh, a-weema-weh…”

Een mooie outfit met of zonder jungle print scoren? Breng dan een bezoekje aan Ter Horst Van Geel op Hamstraat 18a in Roermond of neem contact op.